Sebagai Wanita Anda Tentu Inginkan Buah Dada Yang Montok, Dan Besar....
KINI DENGAN BREAST PUMP

 • Anda tidak perlu berbelanja besar dengan pembedahan.
 • Menggunakan pelapik silikon seperti menipu diri sendiri.
 • Tidak perlu suntikan hormon yang menyakitkan.
 • Tidak perlu membeli krim yang mahal dan LAMBAT.
 • Tidak perlu menghabiskan beribu ringgit mengurut di salun kecantikan. Investment yang benar-benar berbaloi. Bayangkan harga yang terpaksa anda bayar jika terpaksa pergi ke salon setiap hari untuk mengurut payudara anda.
 • Kaedah pembedahan dan suntukan hormon adalah tidak ekonomik serta mempunyai risiko berpenyakit dikemudian hari.
 • Boleh menggunakan selalu ,bila-bila masa, murah, senang dibawa dan tahan lama .
 • Dapat hasil dalam masa 1 bulan sahaja..!!
Testimoni
Pelanggan Yang PuasHati
"Tak tahu nak cakap apa. Mulanya i fikir dah tak boleh besar lagi, tapi atas sebab i tahu suami memang suka yang besar i cuba dan hasilnya suami tak habis-habis puji. Thanks.""Saya dah lama cari produk ni dan harga yang saudara jual jauh lebih murah dari yang saya jumpa kat kedai di KL. (Harga pasaran dalam RM350.00). Terima kasih atas panduan yang
di berikan."


Puan Fatimah, Seremban
Cik Siti, Kelang
Pn Noorjuma, Sabah


FAQ

Q. Berapa lama untuk saya melihat perbedzaan pada payudara saya? Berapa besar boleh saya dapat selepas rawatan?
A. Kesan boleh dilihat seawal minggu pertama. Payudara anda akan membesar 1 ke 3 inchi sebelum bulan ketiga. Bila penggunaan disertakan dengan penggunaan bust serum (Lelan  Vital Bust Serum), keputusan akan lebih memberangsangkan.

Q. Adakan payudara akan sakit semasa menggunakan pump payudara?
A. Tidak, jika anda mengikuti arahan yang disyorkan, tidak ada rasa sakit atau tidak selesa semasa menggunakan pump payudara.

Q. Adakah kesan sampingan dari penggunaan pam payudara?
A. Tidak diketahui ada kesan sampingan selain dari pembesaran payudara.

Q. Berapa kerap saya gunakan Pump Payudara dan untuk berapa lama sekali guna?
A. Gunakan lebih lama dan lebih kerap untuk kesan yang cepat. Pump kepada keadaan yang selesa sehingga payudara memenohi chamber dan kekalkan pada keadaan payudara tegang di dalam cup untuk 10 ke 15 minit untuk kedua-dua payudara. Dua kali sehari. Jangan terlebih pump. Jika terasa sakit atau tidak selesa kurangkan tekanan pada chamber.

Q. Adakah Pump Payudara ini berkesan untuk semua wanita?
A. Ya, ia berkesan untuk semua payudara. Pump payudara akan menarik tissue payudara untuk lebih besar. Ini dipanggil pembesaran tissue. Serupa seperti bersenam untuk membesarkan otot-otok kita.

Q. Bagaimana jika saya tidak puas hati, atau pump rosak, adakan pihak tuan mempunyai jaminan?
A. Ya, sekiranya anda tidak berpuas hati, dalam masa 30 hari, pulangkan pump dan kami akan pulangkan wang anda.

Q. Jika saya pump untuk 1 jam, adakah akan memberi kesan yang lebih bagus?
A. Tidak, jika anda mahukan kesan yang cepat, gunakan pump payudara dengan lebih kerap tapi hanya untuk 15 minit untuk satu payudara. Masa total 30 minit untuk kedua-dua payudara.

Q. Bolehkah saya pump payudara saya sehingga memenuhi chamber?
A. Anda boleh pump sehingga mana anda rasa selesa.

Q. Adakan kesan yang saya perolehi akan kekal sampai bila-bila?
A. Anda akan berasa bangga bila anda telah dapat bertuka saiz bra kepada yg lebih besar. Apabila anda telah dapat saiz yang anda inginkan, anda boleh mengurangkan kekerapan menggunakan breast pump. Kalau biasa anda gunakan tiap-tiap hari anda boleh gunakan sekali dalam 3 hari. Anggaplah bahawa kita semua akan melalui proses alam semulajadi. Tapi dengan breast pump proses itu akan berlaku agak lambat buat anda.
SESUAI DIGUNAKAN UNTUK:

 • Rawatan payudara yang leper.
 • Rawatan payudara yang jatuh.
 • Puting payudara yang tak menonjol.
 • Wanita yang lambat terangsang.
 • Memejal dan menegangkan kulit payudara ANDA.
Keputusan Menakjupkan Hanya Dalam Masa Beberapa Hari.

Alat pembesaran payudara yang terbaru dan berkesan. Senang digunakan, selamat dan berkesan untuk membesarkan payudara dalam masa yang singkat tanpa kesan sampingan.


ukur buah dada
Alat pembesaran payudara ini digunakan untuk memontokkan payudara dan membesarkan payudara yang kurang besar dengan keputusan yang cepat. Bagus, cepat dan berkesan untuk wanita yang ingin membesarkan payudara mereka. Atau untuk anda yang ingin payudara anda kelihatan pejal. Mengekalkan bentuk pejal dan tegang payudara anda jika digunakan secara berterusan.

Next Page
SEBELUM
PERTENGAHAN
AKHIR
Nasihat dari pelanggan kami.

Saya mendapati cara paling baik menggunakan pump payudara ialah dengan menyapukan sedikit krim payudara pada payudara anda dan massage payudara untuk beberapa minit sebelum menggunakan pump payudara. Tissue payudara akan lebih lembut dan kesan akan lebih cepat. Payudara akan membesar sehingga memenuhi chamber dengan selesa.

Get the Flash Player to see this player.

"Sebelum ini saya telah menghabiskan lebih dari seribu ringgit  dengan membeli bermacam-macam produk pembesaran payudara tanpa apa-apa hasil yang memberangsangkan. Kemudian saya cuba breast pump ini dengan Lelan bust serum dan hasilnya, memang saya puas hati. Saya syorkan penggunaan breast pump  dengan produk bust serum pada kawan-kawan saya."


Utama  l   Video   l   Produk   l   Testimoni Dari UK   l   Buy NOW
Copyright 2007-2009, Ati Tech - Semua hakcipta adalah terpelihara.